Hey! I am first heading line feel free to change me

popdropBoxa este un dispozitiv portabil produs de catre cei de la iSound, care va permite sa ascultati muzica preferata oriunde si oricand. Prin tehnologia Bluetooth, acest dispozitiv se va sincroniza cu smartphone-ul sau tableta, fiind compatibila cu majoritatea dispozitivelor care dispun de Bluetooth sau mufa jack de 3.5mm..

 

banner geeks cumpara-01


[wptab name=’Design’]

Cu un design compact care masoara 69.9×57.2×19.1 mm, aceasta boxa a fost gandita pentru va permite o portabilitate cat mai buna. O puteti purta cu usurinta in buzunarul pantalonilor si sa o luati oriunde doriti. Boxa dispune si de un snur, ce va permite sa o tineti la incheietura mainii.

popdrop 1

banner geeks cumpara-01

Este disponibila in 6 variante de culoare, ceea va ofera posibilitatea sa o asortati cu smartphone-ul sau chiar cu vestimentatia.

[/wptab]

[wptab name=’Functionalitate’]

Conectarea se realizeaza precum in cazul oricarui dispozitiv Bluetooth (de ex. castile Bluetooth), printr-o apasarea indelungata, de aproximativ 5 secunde, a butonului On/Off, pana cand led-ul incepe sa se aprinda intermitent. Veti fi anuntati sonor cand aceasta se porneste sau se conecteaza cu smartphone-ul.

Pe partea din spate se afla 4 butoane fizice: cel On/Off, butonul de speaker si cele doua butoane de volum. Astfel, printr-o simpla apasare puteti raspunde unui apel telefonic chiar daca sunteti departe de telefon. Sunetul redat atat prin difuzor, cat si prin microfon, este de buna calitate.

boxa bluetooth popdrop (2)

banner geeks cumpara-01

Datorita conexiunii Bluetooth de care dispune, acest dispozitiv poate fi utilizat oriunde, pe o raza de cca. 10 metri fata de terminalul cu care l-ati sincronizat (telefon sau tableta).

Boxa PopDrop dispune si de o mufa de 3.5mm, astfel ca puteti conecta la acesta boxa si un mp3 player portabil, spre exemplu, pentru a putea asculta muzica dorita chiar si de pe un dispozitiv care nu are tehnologie wireless.

Aceasta boxa portabila va ofera un sunet clar, puternic pentru o experienta audio de neuitat.

Pentru a nu fi nevoiti sa-i schimbati bateriile, boxa dispune de o baterie reincarcabila de 300 mAh ce ii permite o autonomie de pana la 3 ore, care se incarca relativ repede, in doar 90 de minute.

Cu un design compact si elegant, aceasta boxa poate fi un cadou perfect pentru copii sau pentru  iubitorii de muzica care doresc portabilitate, dar si calitate intr-un dispozitiv audio de mici dimensiuni.

Plusuri:

  • Ofera un sunet clar, destul de puternic si fara distorsiuni.
  • Ofera un bun raport pret-calitate
  • Varietatea de culori de care dispune

[/wptab]

[end_wptabset]

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook