Hey! I am first heading line feel free to change me

 2 Poza bbh300 produs bCasca Bluetooth stereo BeeWi BBH300 este un produs elegant si inovator, care poate fi utilizat atat pentru a asculta muzica, cat si pentru a prelua sau initia apeluri telefonice. Aceasta casca dispune de o statie de andocare Hi-Fi, care transforma orice sistem home media intr-un sistem fara fir.

banner geeks cumpara-01

[wptab name=’Generalitati’]

Conceput in Franta, brandul BeeWi vine cu articole care folosesc cele mai noi tehnologii  Bluetooth si Hi-Fi.

Casca Bluetooth stereo BeeWi BBH300 este un produs elegant si inovator, care poate fi utilizat atat pentru a asculta muzica, cat si pentru a prelua sau initia apeluri telefonice. Aceasta casca dispune de o statie de andocare Hi-Fi, care transforma orice sistem home media intr-un sistem fara fir.

1 Poza bbh300 produs a2 Poza bbh300 produs b

banner geeks cumpara-01

[/wptab]

[wptab name=’La ce este util’]

Casca Bluetooth stereo BeeWi BBH300 are functiile de preluare si/sau initiere apeluri, iar cu ajutorul statiei de andocare, se poate asculta muzica pe orice sistem home media, melodiile din telefon fiind transpuse fara a mai avea nevoie de cablu.

Pentru un control mai bun asupra castii Bluetooth, se recomanda descarcarea aplicatiei gratuite AudioLink  de pe App Store si Google Play.

3 Poza bbh300 transmisie

banner geeks cumpara-01

Este compatibila cu device-uri care au functia Bluetooth incepand de la V2.1 + EDR, respective profilurile Bluetooth: HSP, HFP, A2DP, AVRCP, SPP.

[/wptab]

[wptab name=’Design’]

BeeWi BBH300 este confectionata dintr-un plastic rezistent lucios, atat pe culoarea neagra cat si pe culoarea alba. Partile laterale sunt pliabile, astfel incat sa poata ocupa un spatiu cat mai mic pentru transport. Pachetul vine insotit de o borseta dedicata in care se pot aseza castile.

4 Poza bbh300 borseta 5 Poza bbh300 pliere

banner geeks cumpara-01

Pe partea dreapata a castii avem un singur buton fizic, cel de pornit/oprit. Tastele de volum, apelare, raspuns apel, redare muzica, etc se afla tot in partea dreapta, toate aceste comenzi realizandu-se de pe panoul tactil exterior.

Difuzoarele bine captusite sunt acoperite de o piele sintetica care se pliaza peste urechi, astfel incat ofera un confort in plus la purtarea castii. Pe partea interioara a benzii este o parte cauciucata, menita sa ofere aderenta sporita.

Casca are dimensiunile 158 x 149 x 59mm si cantareste doar 155 grame.

Statia de andocare poate fi utilizata atat ca suport pentru casti, cat si pentru incarcarea acestora.

6 Poza bbh300 andocare

banner geeks cumpara-01

[/wptab]

[wptab name=’Functionalitate’]

Inainte de prima utilizare este recomandata o incarcare completa, care necesita aproximativ 3 ore. Indicatorul luminos rosu va ramane aprins pana in momentul in care casca este incarcata complet.

Dispozitivul permite ascultarea muzicii, timp in care nu vom pierde nici un apel. In cazul in care suntem apelati, muzica se intrerupe, iar astfel putem prelua convorbirea. Muzica este reluata dupa incheierea convorbirii.

Cu ajutorul acumulatorului Li-Ion de 500 mAh, putem utiliza casca timp de pana la 20 ore, iar modul de stand-by ajunge pana la 170 ore. Iar daca se intampla sa ramanem fara baterie, nu ne ramane decat sa conectam cablu de 3,5 mm, astfel incat sa putem folosi in continuare aceasta casca.

Cu ajutorul panoului tactil, beneficiem de urmatoarele functii ale castii:

– preluare/respingere apel;

– reapelarea ultimului numar;

– apelare numar favorit;

– activare voce;

– ajustare volum;

– salt la piesa anterioara sau urmatoare.

Atunci cand folosim BeeWi BBH300 ca si o casca obisnuita cu fir, se dezactiveaza modulul Bluetooth automat, astfel acumulatorul nu mai consuma resurse. Iar pentru reactivare, trebuie sa decuplam firul si sa pornim casca.

Statia de andocare inclusa in pachet permite conectarea unui sistem audio stereo la smartphone prin casca, astfel o putem folosi ca si sistem Hi-Fi Bluetooth.  Nu trebuie decat sa conectam cablu de 3,5 mm de la portul statiei de andocare la portul sistemului audio. Astfel se poate asculta muzica de pe smartphone la sistemul audio in sistem Hi-Fi. Atunci cand casca este conectata la sistemul de andocare, functiile de telefonie hands-free sunt dezactivate.

[/wptab]

[wptab name=’Concluzii’]

Casca stereo Bluetooth BeeWi BBH 300 & statia andocare, permite atat o utilizare in sistem Bluetooth, cat si cu fir. Iar statia de andocare completeaza pachetul si transpune muzica de la smartphone catre un sistem home audio cu ajutorul functiei Hi-Fi.

[/wptab]

[end_wptabset]

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview Samsung Galaxy A7
Articolul următorSamsung Galaxy S6 si S6 Edge vor beneficia de Android 5.1
Cand vorbim despre activitati outdoor, Adriana este prezenta. Si nu fara un gadget la indemana. Fie ca vorbim despre ski, ciclism, drumetii pe munte sau chiar un weekend relaxant la cabana, mereu va avea cu ea camera video pornita si o boxa bluetooth cu care sa anime atmosfera.