Hey! I am first heading line feel free to change me

1. Poza ZeClockZeClock se conecteaza la dispozitivele mobile prin Bluetooth. Are incorporate un microfon, difuzor si butoane laterale intuitive, cu ajutorul carora se pot primi sau efectua apeluri, direct de la incheietura mainii. Pe ecranul OLED se afiseaza numele sau numarul de telefon al apelantului. Cu ajutorul celor doua butoane laterale, se poate verifica istoricul apelurilor, astfel putem sa reapelam o anumita persoana sau numar de telefon, fara a mai fi nevoiti sa cautam in smartphone. De asemenea, suntem anuntati atunci cand primim mesaj, e-mail, daca avem setat un anumit eveniment in calendar, sau alte notificari in functie de conturile social media pe care le activam cu ajutorul aplicatiei gratuite ZeClock care se descarca de pe App Store si Google Play.

banner geeks cumpara-01

[wptab name=’Generalitati’]

Compania Kronoz LLC este o companie elvetiana care vine cu o gama diversa de accesorii elegante si intuitive, reprezentate prin marca MyKronoz.

ZeClock este primul smartwatch analog cu mechanism quartz, care combina design-ul premium cu tehnologia de ultima generatie.

2 Poza ZeClock 1. Poza ZeClock

 

banner geeks cumpara-01

[/wptab]

[wptab name=’La ce este util’]

ZeClock se conecteaza la dispozitivele mobile prin Bluetooth. Are incorporate un microfon, difuzor si butoane laterale intuitive, cu ajutorul carora se pot primi sau efectua apeluri, direct de la incheietura mainii. Pe ecranul OLED se afiseaza numele sau numarul de telefon al apelantului. Cu ajutorul celor doua butoane laterale, se poate verifica istoricul apelurilor, astfel putem sa reapelam o anumita persoana sau numar de telefon, fara a mai fi nevoiti sa cautam in smartphone. De asemenea, suntem anuntati atunci cand primim mesaj, e-mail, daca avem setat un anumit eveniment in calendar, sau alte notificari in functie de conturile social media pe care le activam cu ajutorul aplicatiei gratuite ZeClock care se descarca de pe App Store si Google Play.

Echipat cu accelerometru pe 6 axe, ZeClock poate urmari pasii efectuati zilnic, ceea ce ajuta la monitorizarea activitatii de zi cu zi.

Este compatibil atat cu Siri cat si cu Google Now si in acest fel ne este mai usor sa interactionam cu smartphone-ul utilizand comenzile vocale.

Dispune de o alarma care ne avertizeaza daca ne indepartam la o distanta mai mare de 10 metri de smartphone si are functia de localizare a telefonului. Cu ajutorul aplicatiei instalate pe smartphone putem sa localizam ceasul atunci cand il ratacim prin casa.

In plus, fata de ZeWatch2 si ZeBracelet2, se poate folosi ca o telecomanda pentru realizarea fotografiilor sau a selfie-urilor si are functie de reportofon in limita a 30 secunde (ideal pentru a nu uita un numar de telefon, sau o adresa, cand nu avem posibilitatea sa notam informatiile respective).

3 Poza ZeClock functii

banner geeks cumpara-01

ZeClock este compatibil cu dispozitivele incepand de la IOS7 si Android 4.3, care accepta tehnologia Bluetooth 4.0

Chiar daca specificatiile tehnice spun ca trebuie minim versiunea Android 4.3, noi am conectat ceasul la un telefon cu versiunea Android 4.2 (Samsung galay core LTE G386f) si a functionat, avand totusi unele functii inaccesibile.

[/wptab]

[wptab name=’Design’]

La prima vedere, ZeClock pare a fi un ceas obisnuit analog cu mechanism quartz elvetian. Are bratara din silicon care este foarte comoda, cadranul masurand un diametru de 45 mm cu o grosime de 15,2 mm si 65 grame.

Se poate achizitiona in 6 variante de culoare: negru, alb, rosu, albastru, verde, maro, astfel incat va deveni un accesoriu al vestimentatiei.

4. Poza ZeClock culori

banner geeks cumpara-01

[/wptab]

[wptab name=’Functionalitate’]

Conectarea ceasului ZeClock cu un device compatibil se realizeaza in felul urmator: mai intai se descarca aplicatia gratuita ZeClock de pe App Store sau Google Play, se creaza cont la aceasta aplicatie, dupa care se activeaza Bluetooth-ul la smartphone si se porneste ceasul tinand apasat butoul din partea de sus aproximativ 3-4 secune.

5 Poza ZeClock aplicatie

banner geeks cumpara-01

Dupa ce s-a realizat sicronizarea, putem beneficia de urmatoarele functii:

– afiseaza ora si data

– se pot accepta sau refuza apeluri, fara a fi nevoiti sa scoatem telefonul din buzunar

– se afiseaza numele sau numarul apelantului pe ecranul OLED

– se poate verifica istoricul apelurilor direct de pe ceas, fara a mai fi nevoiti sa cautam in telefon, si bine-nteles se poate apela unul din numerele de telefon din istoric

– cu ajutorul aplicatiilor Siri si Google Now, se poate folosi functia “apelara vocala”, in acest fel interactiunea cu smartphonee-ul este mult mai usoara

– contorizeaza pasii parcursi de zi cu zi

– declanseaza o alarma atunci cant telefonul se indeparteaza la o distanta mai mare de 10m, si are functie de localizare

-poate fi folosit pe post de telecomanda atunci cand dorim sa realizam fotografii sau selfie-uri cu un smartphonee

– permite inregistrare vocala, astfel putem inregistra cateva idei in limita a 30 secunde

– cu ajutorul aplicatiei instalate, suntem notificati atunci cand primim mesaj, e-mail sau alte ntificari in functie de conturile social-media pe care le activam

 

6 Poza ZeClock notificari a 7 Poza ZeClock notificari b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

banner geeks cumpara-01

8 Poza ZeClock Pedometru 9 Poza ZeClock Cont e-mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

banner geeks cumpara-01

Fata de alte ceasuri inteligente, afisarea orei este independenta de conectarea cu un device.

Accumulatorul de 200mAh are autonomie de aproximativ  4 zile si 2-3 ore de convorbire. Rezista la temperaturi de la -10 grade pana la +60 grade Celsius, si la apa avand indicatorul IP56.

[/wptab]

[wptab name=’Concluzii’]

MyKronoz ZeClock este un ceas inteligent analog cu quartz, care o data conectat la un dispozitiv compatibil, permite accesul direct, de la incheietura mainii, atat la functiile principale ale telefonului cat si la memento-uri, mesaje sau e-mailuri.

Acest ceas ne va da siguranta ca nu vom pierde nici un apel sau o notificare de pe telefon. Suntem instiintati de primirea unui mesaj, e-mail, ne contorizeaza pasii parcursi zilnic, cu ajutorul functiei de apelare vocala se interactioneaza mai usor cu smartphone-ul, si nu in ultimul rand se poate folosi pe post de telecomanda atunci cand dorim sa realizam o fotografie sau un selfie.

[/wptab]

[end_wptabset]

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook