Smartphone-ul a devenit un accesoriu indispensabil. Il purtam cu noi zi de zi, in orice imprejurare. Uneori, cand dorim sa ascultam muzica preferata la difuzorul terminalului, constatam ca sunetul nu este redat asa cum ne-am dori.

Din fericire, avem posibilitatea sa utilizam o boxa portabila prin intermediul careia redam la o calitate imbunatatita muzica preferata de pe smartphone sau tableta. Cu ajutorul functiei Bluetooh, aceste difuzoare sunt compatibile cu aproape orice dispozitiv.

Difuzorul Bluetooth BS-600, produs de compania Forever, este creat special pentru iubitorii de muzica si este foarte practic daca este utilizat in spatii deschise, fara acces la o sursa de alimentare.

tableta allview

UTILITATE: 

Boxa Forever BS-600 reda sunetul la o calitate exceptionala, prin tehnologia Bluetooth, chiar daca volumul este ridicat, datorita celor doua difuzoare cu putere de 5W/difuzor.

Gadget-ul poate fi un companion de incredere atunci cand suntem in aer liber, de exemplu, si simtim nevoia de a asculta muzica preferata si de a ne relaxa.

Pe langa muzica pe care o poate reda de pe dispozitivele compatibile, aceasta boxa are implementata si antena radio. Astfel, avem posibilitatea sa comutam pe aceasta optiune si sa ascultam posturi radio FM.

Daca se intampla sa cedeze acumulatorul smartphone-ului sau al dispozitivului sincronizat, boxa permite sa atasam un card de memorie microSD sau stick USB, putand sa ascultam in continuare muzica preferata.

tableta allview

DESIGN: 

Difuzorul Forever BS-600 are o forma dreptunghiulara, cu dimensiunile de 240mm lungime, 135 mm inaltime, 70 mm grosime si o greutate de 910 grame.

Materialul utilizat pentru confectionarea difuzorului este un policarbonat rezistent. Baza are portiuni cauciucate care ofera un grad mai mare de aderenta. Pentru a fi mai usor de transportat, boxa vine cu o toarta fixa pe care sunt pozitionate butoanele de control: volum, derulare piese, mod conectare Bluetooth sau radio FM, raspuns apel/oprire muzica.

In partea din spate se regaseste butonul On/Off, portul microUSB pentru incarcarea acumulatorului, port USB, slot microSD si conectorul auxiliar de 3,5 mm.

Boxa este disponibila in doua variante de culoare: negru cu rosu sau negru cu portocaliu.

tableta allview

 

FUNCTIONALITATE: 

Inainte de prima utilizare este recomandata o incarcare completa, care dureaza aproximativ 4 ore. Indicatorul luminos de sub portul de incarcare microUSB va ramane aprins pana in momentul in care difuzorul este incarcat complet.

Conectarea cu dispozitivele compatibile se realizeaza atat prin functia Bluetooth, cat si prin portul auxiliar de 3,5 mm pentru device-urile care nu au implementata aceasta tehnologie wireless.

Daca in timp ce ascultam muzica prin Bluetooth, de pe smartphone, se intampla sa fim apelati, muzica se va intrerupe si ne da posibilitatea sa preluam apelul, iar interlocutorul se va auzi in difuzor. Dupa terminarea convorbirii, muzica va fi reluata.

Cu ajutorul butonului „Mode” se poate alege intre conexiunea Bluetooth si radio FM. Printr-o apasare timp de 3 secunde pe butonul „Play”, posturile radio sunt cautate automat si memorate. Trecerea de la un post la altul se realizeaza printr-o apasare scurta a acestui buton.

Daca dorim sa ascultam muzica de pe un stick USB sau un card de memorie microSD, schimbul intre melodii se realizeaza cu ajutorul celor doua butoane specifice.

Datorita acumulatorului de 2000 mAh ne putem bucura de muzica pana la 8 ore.

tableta allview

 

CONCLUZII:

Difuzorul Bluetooth Forever BS-600 este un gadget care permite o utilizare atat in sistem Bluetooth, cat si cu fir. Pe langa redarea muzicii in cele doua difuzoare, boxa vine si cu antena care faciliteaza ascultarea posturilor radio.

Este un dispozitiv audio de calitate, cu o autonomie de pana la 8 ore, timp in care se poate asculta muzica preferata fara grija unei surse de alimentare.

Plusuri:

  • autonomie de pana la 8 ore;
  • design modern;
  • calitatea excelenta a sunetului;
  • functie radio FM;
  • posibilitatea de a asculta muzica de pe card de memorie microSD sau stick USB;
  • pret foarte atragator.

Minusuri:

  • timp mare de incarcare;
  • nu este rezistenta la apa.

tableta allview

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

1 Comentariu

  1. Salut.Am cumparat 2 difuzoare si niciunul nu reda prin bluetooth sunetul de la laptopuri chiar daca arata ca este conectat.puteti sa-mi dati o solutie sau macar o explicatie?

Comments are closed.