Coffee Art tocmai a făcut un pas înainte cu Ripple Maker – un espressor care îți spune, pe litere, cam tot orice îți dorești. Și dacă până acum credeai că forma din spuma cafelei e o fiinta supranaturala, de acum înainte poți să fii sigur că figura care te privește din ceașcă e cea pe care ai ales-o chiar tu.

Așadar, e timpul să-ți stresezi il barrista și, atunci când te întreabă ce fel de cafea vrei, moccacino, latte machiato sau ristretto, răspunsul tău să-l lase fără cuvinte: „o vreau printată”. Tehnic vorbind, cuvintele sunt exact lucrul pe care ți-l dorești în cafea. Asta pentru că datorită unei tehnologii brevetate, Ripple Maker, folosindu-se de pudră de cafea, poate să printeze aproape orice pe spuma din ceașcă.

 

Datorită unei aplicații dedicate, disponibilă pe iPhone și online, prin intermediul portalului Ripple Maker, poți efectiv să creezi, pe lângă imaginile și textele standard, propriile imagini pe care să le transpui în spuma de cafea. Fie că folosești espressorul pentru a le face surprize prietenilor sau clienților, pentru a dezvolta o mini-campanie de marketing sau pentru a lăsa un mesaj unei persoane cunoscute, prin intermediul unei cafele, Ripple Maker este una dintre tehnologiile care fac viața mai amuzantă și cafeaua mai plăcută. Asta, desigur, dacă nu cumva cafeaua pe care ți-a lăsat-o iubita dimineața conține mesajul: „nu uita copilul la școală”. Dacă nu ești inca la vârsta la care copiii sunt o parte importantă a vieții de cuplu, cu siguranță îți poți suprinde iubitul cu selfie-uri… în varianta lichidă.

Sper că tehnologia asta va reînvigora un concept care pare să se fi pierdut de ceva vreme – „il caffè sospeso”. Păcat, acum când răspunsul ar putea fi „si, con il tuo nome scritto dentro”.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook