Dupa o perioada destul de mare in care nu am mai vazut aplicatii ‘Made for Samsung’, ne putem intreba ce s-a intamplat cu initiativa companiei de a oferi aplicatii personalizate. Iata ca Samsung si The Weather Channel au facut un parteneriat pentru a lansa o aplicatie special proiectata pentru dispozitivele Galaxy.

Aplicatia ‘The Weather Channel for Samsung’ poate fi gasita de acum in magazinul online al celor de la Samsung numit Galaxy Apps. Este totusi disponibila oficial doar pentru modelele Galaxy S7 edge, S6 edge+ si Galaxy Note 5 – o selectie destul de mica de smartphone.

Aplicatia contine o selectie interesanta de facilitati care includ un ceas-alarma Smart Weather care poate modifica alarma sistemului daca se considera ca aveti nevoie de timp suplimentar pentru a pregati o iesire pe vreme neasteptata. Se ofera de asemenea informatiile obisnuite despre vant, umiditate, presiune si index UV. Gasiti si prognoza zilnica iar aplicatia este customizabila cu tapete live. Utilizatorii de Galaxy Edge vor beneficia si de alerte pe display-ul din margine  in timp real.

Daca doriti sa instalati aplicatia pe alt model de telefon decat cele listate o puteti descarca de aici. Dupa dezarhivare puteti sa instalati pachetul APK in telefon. Pentru a instala aplicatii ce nu provin din Magazinul Play trebuie sa aveti activata optiunea “Surse necunoscute” din meniul General/securitate.

Aplicatia este gratuita dar include  reclame care nu ar trebui sa fie prea suparatoare.

Sursa: AndroidAuthority

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook