Ieri, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Brasov, compania autohtona Allview a lansat smartphone-ul X3 Soul – un terminal care face parte din cea de-a treia generatie de smartphone-uri, cu specificatii de top si design premium. Este un device din metal, avand o constructie unibody.

“X3 Soul este expresia elegantei care ascunde sub o aparenta fragilitate o putere nebanuita. Designul slim, de doar 6,9mm, inglobeaza elemente care fac posibila rularea fluenta a 20 aplicatii deschise simultan. Daca adaugam conectivitatea 4G si functiile camerei foto care rivalizeaza cu un aparat profesionist obtinem imaginea de ansamblu a unui smartphone irezistibil”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Specificatiile tehnice ale noului smartphone includ un procesor True Octa Core 64-bit, memorie RAM de 3GB  si 32GB memorie interna, care poate fi extinsa cu inca 128GB. Sistemul de operare cu care vine preinstalat X3 Soul, este Android Lollipop 5.1.

Display-ul AMOLED masoara 5.5 inch si are rezolutia de 1280 x 720 pixeli, fiind protejat de un strat de Gorilla Glass 3, pentru un plus de rezistenta la socuri mecanice.

Bateria are o capacitate de 3150 mAh, care asigura pana la 900 de minute de convorbire si pana la 210 ore, in stand-by.

Noul smartphone beneficiaza de o camera principala de 13MP cu 5 lentile si PDAF, care focalizeaza in numai 0,1 secunde. Deschiderea diafragmei f/2.0, permite trecerea si captarea eficienta a luminii catre senzor, pentru un plus de luminozitate a capturilor. Camera dispune de numeroase functii, ce pot fi adaptate tinand cont de conditiile de fotografiere sau de efectele

urmarite: Mod Profesionist, Foto Oricand, Focalizare Manuala, Filtrare, HDR, Panoramic sau Nocturn.

Cei de la Alview au implementat o functie noua, numita Super Foto, care permite capturi foto  HD cu dimensiuni de 5 ori mai mari decat maximul rezolutiei, ajungand pana la 65MP.

Allview X3 Soul este disponibil pentru precomanda, la pretul de 1499 lei, livrarile urmand sa se efectueze din 15 februarie.

X3 Soul 2 X3 Soul 3

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook