Seria iPhone 12 de la Apple promite sa aiba cele mai drastice schimbari pe care le-au avut telefoanele lor in ultimii ani.

In timp ce seria iPhone 11 urmeaza liniile telefoanelor din 2017, odata cu iPhone 12 apare un nou design proaspat si conectivitate 5G. Mult asteptatul procesor A14 Bionic va fi implementat pe noile modele, cat si senzorul pentru adancime LiDAR prezentat deja pe tabletele americanilor. La fel si ecranul cu rata de refresh de 120Hz ar putea aparea pe modelele Pro, lucru deocamdata incert.

Evenimentul de lansare iPhone 12, asa cum eram obisnuiti in fiecare an, se tinea in luna septembrie, insa din cauza pandemiei sufera modificari si are loc in 12 octombrie. Cat despre campania de precomanda aceasta va avea loc in aceeasi saptamana cu perioada de livrare in a doua saptamana.

iPhone 12 este asteptat sa ajunga in patru variante: iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max. Toate cele patru modele vor avea un design similar spatelui de pe iPhone 5 cu colturi rotunde si rame drepte. Chiar si cu zvonurile aparute pe internet, sunt multe lucruri despre care nu stim referitor la primele telefoane 5G Apple, de aceea ardem de nerabdare sa aflam mai multe cand va avea loc evenimentul de lansare.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook