Primele doua ceasuri smart din aceasta gama au fost anuntate in mod oficial azi in cadrul conferintei Google pentru dezvoltatori. Samsung Gear Live si LG G Watch au devenit 100% oficiale dupa o lunga serie de zvonuri.

LG G Watch a fost vedeta multor zvonuri lansate in ultima perioada chiar de catre producator. Smartwatch-ul are un ecran de 1.65 inch cu o rezolutie de 280×280 pixeli si un chipset Snapdragon 400. Ceasul incorporeaza o memorie de 4 Gb, 512 MB RAM si o baterie de 400 mAh. G Watch este rezistent la apa si praf, fiind certificat IP67, ceea ce inseamna poate fi scufundat in apa de pana la 1 metru si nu mai mult de 30 de minute.

LG-G-Watch

Beneficiaza de toti senzorii de orientare pe care ii regasim de regula pe un smartphone: giroscop, accelerometru si busola, alaturi de Bluetooth 4.0. Ceasul cantareste 63 de grame, are dimensiunile  37.9 x 46.5 x 9.95 mm, iar cureaua poate fi schimbata dupa preferintele utilizatorului deoarece respecta standardul de 22 de mm al oricarui ceas obisnuit. G Watch este disponibil in doua culori: negru sau auriu, insa din pacate Romania nu se afla momentan printre tarile in care acesta va putea fi achizitionat direct din Play Store.

 

Al doilea smartwatch este Samsung Gear Live, un ceas care ofera mult mai multe dotari decat concurentii din piata. Ceasul este inzestrat cu un procesor de 1.2 Ghz, un ecran de 1.65 inch cu o rezolutie de 320×320 pixeli, 512 MB RAM si o baterie usor mai mica decat G WAtch , de 300 mAh.

Samsung Gear Live

Ceasul beneficiaza si el de tehnologia Bluetooth 4.0, este certificat IP 67 si, la fel ca in cazul lui G Watch, va avea o curea standard de 22 de milimetri care poate fi schimbata cu orice alt model.

Tehnologia care il diferentiaza de G Watch este senzorul pentru masurarea pulsului care se gaseste in partea din spate a ceasului.

Ceasul are dimensiunile  37.9×56.4×8.9mm, cantareste 59 de grame si vine in doua culori: negru si mov.

 

Ambele modele vor fi lansate in PlayStore in cursul acestei zile.

 

Surse: www.lgblog.co.uk & www.samsungmobilepress.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook