Desi a fost confirmat faptul ca noile flagship-uri ale producatorului Coreean, Galaxy S7 si S7 Edge, vor fi disponibile spre vanzare pe data de 11 martie, compania a lansat un comunicat oficial prin care isi asigura utilizatorii ca acest lucru se va intampla cu certitudine.

“Samsung Electronics anunta astazi lansarea spre comercializare a noilor sale modele S7 si S7 Edge, in regiuni precum SUA, Europa, Singapore, Australia, Koreea, dar si in restul lumii.” A fost un anunt publicat de catre gigantul Sud Coreean pe site-ul oficial al acestora.

In cazul in care nu ati auzit deja, Koh Dong-jin un oficial Samsung, a confirmat deja disponibilitatea acestui model pentru 60 de tari inca de la lansarea acestuia. Chiar ieri, el a evidentiat faptul ca precomenzile acestor dispozitive au fost atat de multe, incat ar fi depasit asteptarilor oricarei companii.

Printre dotarile comune de care se bucura noile terminale sunt memoria interna de 32/64 GB RAM + posibilitatea atasarii unui card de memorie microSD, conexiune 4G LTE, memorie RAM de 4 GB, camera Dual Pixel de 12 MP pe spate si de 5 MP pe fata, rezistenta la apa si praf dovedita de certificatul IP68, incarcare wireless, ecran cu rezolutie QHD, etc.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook