Chiar daca inca nu a lansat oficial urmatorul varf de gama, Samsung a decis sa deschida precomenzile in China pentru Galaxy S21 direct pe site-ul oficial.

Si, chiar daca sunt un fel de comenzi oarbe, pentru ca cei care se inscriu si platesc avansul de 100 Yuan, primesc cateva beneficii interesante. In primul rand, vor putea beneficia de un buy-back pentru telefonului vechi care sa ofere un discount de 10% pentru telefonul nou; vor participa la o tombola prin care sa primeasca inca un telefon gratuit si, cel mai interesant lucru, din punctul meu de vedere, este ca vor avea “beneficii misterioase”.

Sa nu uitam si de faptul ca cei care se inscriu la precomenzi vor putea sa se bucure la doar cateva zile de la lansare de un telefon nou extrem de rapid. Livrarile incep cel mai probabil la sfarsitul lunii ianuarie, inceputul lunii februarie.

La fel ca si in SUA, si cei din China vor primi varianta de Galaxy S21 bazata pe chipset-ul celor de la Qualcomm cu Snapdragon 888.

Legat de pretul de comercializare pentru Galaxy S21, inca nu avem detalii oficiale, dar se speculeaza ca vor fi asemanatoare cu cele de la Galaxy S20.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook