Dupa cateva luni de intarzieri, Samsung a lansat intr-un final Galaxy S21 FE, varianta dedicata fanilor pentru flagship-ul din 2021. Daca pentru predecesorul sau, cei de la Samsung au mers pe varianta de a avea un Fan Edition mai ieftin decat originalul, doar cu cateva minusuri, de aceasta data se pare ca au mers pe un pret asemanator doar cu mici modificari.

Din cate vedem din specificatii, Galaxy S21 FE are un ecran si o baterie mai mare decat S21. Diferenta sesizabila este la modulul de camere: una pentru selfie de 32MP in loc de 10MP, iar cele de pe spate sunt de 12, 8 respectiv 12MP. Practic camera telephoto de 64MP de pe Galaxy S21 a fost inlocuita cu una de 8MP care are un zoom optic crescut de la 1.1x la 3x.

Sursa: https://news.samsung.com/global/meet-s21-fe-5g-flagship-smartphone-designed-for-fans-of-all-kinds

Daca Galaxy S20 FE a avut procesorul celor de la Qualcom, de data aceasta Samsung anunta ca este un procesor fabricat pe tehnologie de 5nm 64-bit Octa-Core si va depinde de piata de desfacere, deci foarte probabil Exynos pentru Europa si Snapdragon pentru SUA.

Cum spuneam mai sus ecranul AMOLED de 120Hz a fost marit de la 6,2 la 6,4inch, iar bateria de la 4000mAh la 4500mAh.

Oficial Samsung Galaxy S21 FE va fi disponibil incepand din 11 ianuarie si se va livra direct cu ultima versiune a sistemului de operare Android 12.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook