In 16 octombrie a fost anuntata lansarea pe piata a unui kit de Home Monitoring de catre Samsung SmartThings. Pentru inceput, acest kit va fi disponibil spre comercializare doar in Statele Unite sau online.

Home Monitoring Kit va avea toate functiile de monitorizare, control si siguranta locuintei, putand fi accesat de la distanta, prinr-o conexiune la Internet. Acest kit ofera o alternativa mai putin costisitoare la sistemele clasice de protejare a locuintelor, trimitand alerte in timp real, in functie de activitatea detectata in casa. Pretul de piata al acestui kit este de 249 de dolari si include urmatoarele:

  • un hub la care se pot conecta senzori de miscare, lumini, incuietori sau camere video
  • doi senzori de monitorizare a usilor, ferestrelor si incaperilor
  • un senzor de miscare
  • o unitate care controleaza luminile, electronicele si electrocasnicile din casa.

Exista si o aplicatie mobila, SmartThings, disponibila pentru Android si iOS, care permite setarea si controlul sistemului direct de pe smartphone. Astfel, orice alerta va fi trimisa pe mobil, utilizatorul avand fiind in permanenta conectat la locuinta sa. De asemenea se poate arma sau dezarma alarma sau se poate supravegea video locuinta.

Untitlesd

Sursa: whowired.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview Samsung Galaxy Note 5.
Articolul următorReview Utok Stellar
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.