Dupa mai multe teasere aparute saptamana trecuta, Samsung a anuntat in mod oficial lansarea editiei Iron Man a lui Galaxy S6 Edge, un telefon special, al caluidesign a fost conceput in colaborare cu Marvel.

Galaxy S6 Edge Iron Man are carcasa de culoare rosie, cu marginile aurii, are 64 GB memorie interna siva fi vandut impreuna cu un incarcator wireless de tip pad. De asemenea telefonulvine insotit si de un capac protector transparent, care ii scoate inevidenta design-ul exclusivist.
Conform celorde la Samsung, aceasta varianta va fi lansata in editie limitata incepand cu 27 mai. Prima piata va fi cea din Coreea de Sud, urmand China si Hong Kong. Nu au fost mentionate si alte piete, ceea ce ar putea sa dezamageasca fanii Iron Man din lumea intreaga. Nu a fost anuntat niciun pret pentru aceasta varianta, insa este de astepta ca pretul sa fie mai mare decat a variantei standard de 64GB.

Samsung nu a mentionat nimic despre o varianta Iron Man a modelului Galaxy S6, astfel ca cel mai probabil doar S6 Edge va fi disponibil in aceasta varianta.

 

Sursa: Phonearena

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook