Samsung Electronics sparge gheata si vine in atentia publicului cu o noua viziune favorabila mediului, o viziune care promite smartphone-uri durabile si performante.

Luna aceasta, Seoul Korea a prezentat o platforma de sustenabilitate a afacerii de comunicatii mobile (Mobile Communications Business) care surprinde inovatia si dorinta de intreprindere a unui sistem favorabil mediului. Samsung a setat in cadrul unei discutii cateva obiective pe care isi propune sa le atinga pana in 2025, pentru a contribui la grija pentru mediu si la reducerea resurselor de productie.

Samsung mentioneaza ca este important sa privim in ansamblu si sa avem in vedere intregul ecosistem in orice actiune pe care o desfasuram. Compania adauga ca programul „Galaxy for the Planet” este un pas extrem de important in calatoria catre o lume mai sustenabila si ca sunt deschisi si transparenti cu modul lor de lucru.

Un impact mai bun asupra mediului pana in 2025

Integrarea unor practici durabile in orice etapa de productie este cruciala, intrucat doar in acest mod companiile pot minimiza impactul negativ asupra mediului si se poate construi un viitor mai favorabil comunitatii si urmatoarelor generatii. In plus, Samsung afirma ca lucreaza intens pentru a-si atinge noile obiective pana in 2025 si ca isi propun sa dezvolte si alte provocari in viitor.

Cu totii cred ca suntem curiosi in ce consta acest program de sustenabilitate pe care vor sa il implementeze cei de la Samsung si cu ce inovatii vor sa vina. Iata care sunt obiectivele lor de atins pana in 2025:

  • Incorporarea unor materiale reciclabile in toate smartphone-urile.
  • Reducerea consumului de energie sub 0,005W a tuturor incarcatoarelor de smartphone.
  • Eliminarea tuturor materialelor plastice din ambalajele folosite pentru impachetarea telefoanelor.
  • Reducerea cu pana la 0% a deseurilor generate de spatiile de lucru cu smartphone-uri.

Compania Samsung promite ca va continua sa se dedice in mod special dezvoltarii unor sisteme favorabile mediului si ca vor accelera procesul in vederea atingerii obiectivelor de dezvoltare sustenabila. De asemenea, progresul programului de sustenabilitate Samsung se poate urmari dupa cum mentioneaza acestia, consultand 2021 Sustainability Report.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook