Se zvoneste ca echipa de specialisti tech a companiei Samsung isi concentreaza atentia la momentul actual asupra Galaxy Ring, un nou gadget cu functii pentru fitness si urmarirea starii de sanatate. 

inel inteligent SamsungAceste zvonuri provin din sursa The Elec, o publicatie tehnologica coreeana, care ne sugereaza faptul ca partenerul actual al Samsung, firma japoneza Meiko, se ocupa deja de PCB-urile (Printed Circuit Boards) pentru noul inel inteligent. Meiko este deja cunoscut pentru fabricarea PCB-urilor HDI pentru dispozitivele Galaxy S23. 

Pe de alta parte, daca analizam putin situatia, Samsung dezvolta printre cele mai bune bratari si ceasuri fitness, folosind senzori fitness si de sanatate ultra-performanti. Dezvoltarea unor inele cu aceleasi functii nu poate decat sa duca la lansarea unui accesoriu tech excelent. Daca avem in vedere si faptul ca intr-o lume din ce în ce mai tehnologizata, inelele inteligente inca reprezinta un subiect relativ neexplorat, acest gadget poate fi un adevarat succes. În prezent, cel mai cunoscut producator dezvoltator al inelelor inteligente axate pe sănătate și fitness este Oura.

Cum va fi noul Galaxy Ring? Tot din zvonuri aflam ca inelul va fi un dispozitiv mic si elegant care se potriveste confortabil pe deget, ca este fabricat dintr-un aliaj de titan si ca este rezistent la apa. Inelul se presupune ca va avea un ecran OLED care afiseaza informatii importante, cum ar fi ora, data, notificari si alte date.

inel inteligent Galaxy Ring

Conectarea la smartphone se face prin  Blutetooth. Odata conectat, inelul poate fi folosit pentru a controla smartphone-ul de la distanta, fiind utilizat prin intermediul aplicatiei Samsung Health. De asemenea, Galaxy Ring ar putea functiona atat ca un inlocuitor pentru accesoriile Galaxy Watch si Galaxy Fit, cat si alaturi de acestea. Astfel, inelul va putea fi folosit atat in scopuri sportive sau de sanatate, cat si pentru a raspunde la apeluri, a trimite mesaje text, a controla muzica sau a face fotografii.

Ce parere aveti despre acest nou segment spre care paseste compania Samsung? Daca zvonurile sunt adevarate, abia asteptam sa vedem cum arata produsul final, care sunt functiile lui exacte si cat de benefica e detinerea unui astfel de dispozitiv.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentCele mai cool produse pentru activitati de vara
Articolul următorSamsung Galaxy Watch6 si Watch6 Classic disponibile acum pentru precomanda
Sunt o persoana dinamica, cu o viziune din ce in ce mai focalizata spre era tehnologiei si a digitalizarii si cu o dorinta constructiva de a descoperi cele mai noi informatii din lumea ”geeksilor”. Ma bucur sa am ocazia de a impartasi conceptele si noutatile descoperite pe parcursul exploatarii acestui domeniu si de a le aprofunda impreuna cu voi.