Dupa ce Samsung a retras de pe piata proaspatul flagship lansat Galaxy Note 7 ca urmare a explodarii bateriei, se pare ca esecul nu a fost suficient. Compania se confrunta cu o alta situatie jenanta care a ajuns la opinia publica. Un terminal  Samsung Galaxy S7 EDGE a luat foc in buzunarul unui utilizator, cauzandui arsuri de gradul 3.  

Incidentul a avut loc pe un santier de constructii din Ohio unde lucra proprietarul smartphone-ului, Daniel Ramirez. Rapoartele ararta ca dispozitivul era in buzunarul dreapta fata, cand dintr-o data S7 EDGE a inceput sa vibreze si sa emita sunete ciudate dupa care a inceput sa scoata fum. Cand Ramirez a incercat sa scoata terminalul din buzunar, acesta a suferit arsuri la mana dreapta. Din pacate terminalul a explodat fara nici un avertisment. Proprietarul a suferit rani grave in zona inghinala si pe picioare pentru care a fost necesara interventie chirurgicala semnificativa, urmata de terapie fizica.

Chiar daca incidentul a avut loc in data de 30 mai a acestui an, inainte de lansarea lui Note7, doar acum a fost dezvaluit publicului.

Inca nu se cunoaste problema exacta de producere a exploziei terminalului, dar este cert ca exista pe rol un proces impotriva companiei sud-coreene.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook