Foarte cunoscutul ringtone al celor de la SamsungOver the Horizon – a devenit in timp la fel de iconic ca al celor de la Nokia. Anul acesta este unul important, caci Samsung celebreaza a 10-a aniversare de cand a lansat primul model Galaxy S, ajung acum la Galaxy S10. Compus prima data in 2011 pentru modelul Galaxy S II, a fost reeditat de numeroase ori de atunci in diverse genuri muzicale. De-a lungul generatiilor anterioare de modele S, ringtone-ul a fost interpretat in mai multe genuri muzicale, variind de la rock si symphony rock la orchestral pop si fusion jazz.

Pentru acest proiect, Samsung l-a chemat pe castigatorul Academy Award, Steven Price, sa compuna piesa pentru a fi interpretata de orchestra filarmonica londoneza in faimoasele studiouri Abbey Road.

Noua interpretare este inspirata din frumusetea oceanelor si vasta lor bogatie, cat si conservarea lor si adauga un vibe de speranta orientata spre viitor, sugerand o viziune proaspata a companiei sud-coreene. In videoclipul original apare scafandrul Ai Futaki, un renumit conservationist care figureaza si in Cartea Recordurilor.

Sursa foto: samsungcentral.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook