Avem de fata varianta 2018 a modelului A8. Din nefericire, nu este vorba despre acel producator de autovehicule… insa cei de la Samsung promit sa ofere o experienta destul de solida in cazul acestui terminal.

Unul dintre asii pe care ii detine Galaxy A8 sunt camerele foto. Reteta deja inradacinata in constructia telefoanelor mobile, presupune un sistem dual camera, iar cei de la Samsung s-au conformat. Acuma… ca tineau foaia invers sau chiar au vrut sa puna sistemul dual pe partea frontal, doar ei stiu. Ce stim noi e ca acel sistem dual are vreo cateva atuuri care permit realizarea unor selfieuri pur si simplu delicioase.
1 –  Una dintre camera are unghiul de captura mai larg, nu cu mult, dar observabil.
2 – Fotografii tip portret, care pot fi ajustate dupa capturarea lor. Acest lucru este posibil tocmai datorita acestui sistem dual camera, care permite adaugarea unei “dimensiuni”, cu ghilimelele de rigoare, suplimentare si cam atat. In rest, nimic deosebit, setari clasice si o calitate mai mult decat decenta, atat pe foto, cat si pe video pentru rezolutii de pana la Full HD.

Daca Samsung Galaxy A8 (2018) se ridica, sau nu, la intaltimea asteptarilor, va trebui sa descoperim impreuna.

Pret Samsung Galaxy A8 2018

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook