De la prezentarea oficiala din aprilie si problemele hardware aparute ulterior, Samsung Galaxy Fold a ajuns in umbra uitarii din cauza amanarii unei lansari oficiale. Insa exista vesti bune: Samsung a confirmat ca va lansa telefonul pliabil undeva in septembrie, anul acesta.

Desi nu exista o data oficiala, site-ul coreean The Investor sustine ca Galaxy Fold va fi lansat in Coreea de Sud va fi lansat in tara natala undeva prin septembrie in 18, 19 sau 20, o data exact nefiind inca disponibila.

Evenimentul de lansare se nimereste a avea loc chiar in mijlocul intervalului de timp pe care Apple il are de obicei intre anuntarea noului iPhone – care de obicei are loc in primele 15 zile ale lunii septembrie – si timpul de livrare a produsului Apple, care se intampla undeva dupa data de 20 a aceleiasi luni.

Mai mult de atat, Samsung continua sa produca Galaxy Fold in masa, iar piata de analiza sud-coreeana estimeaza ca aproximativ 100.000 unitati vor fi vandute pe piata natala Samsung, tot analiza precizand ca la data initiala de lansare vor fi vandute in jur de 20.000-30.000 unitati. Samsung estimase la inceput ca vanzarile vor atinge 1 milion de unitati la un moment dat.

Se asteapta ca Samsung sa lanseze Galaxy Fold pentru piata din USA si Coreea de Sud in septembrie, iar pe piata globala, care include Germania, UK si Franta curand dupa aceea.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook