Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition, va rula pe sistemul de operare Android versiunea 5.1.1 Lollipop. Smartphone-ul care de fapt inca nu a fost anuntat oficial, ultima data a fost vazut intr-un punct de referinta pe care ruleaza Android 5.0.

Actualizarea va avea versiunile de firmware etichetate G531FXXU1AOF7 disponibile pentru Polonia respectiv G531MUBU1AOFB pentru Panama. Fisierele au aproximativ 730MB, si vin cu setul obisnuit de imbunatatiri de securitate si stabilitate, imbunatatiri de performanta si remedieri de diverse bug-uri. De asemenea vor fi modificari la interfata din zona LockScreen si de notificare.

Proprietarii originalului Galaxy Grand Prime, pot fi pe buna dreptate nemultumiti, deoarece noua versiune vine direct cu Android Lollipop, pe cand telefoanele lor au doar versiunea 4.4 KitKat, iar actualizarea la versiunea superioara intarzie sa apara.

Cu cea mai recenta actualizare pentru Value Edition, cei de la Samsung trebuie sa se astepte la un val de corespondenta din partea utilizatorilor de Galaxy Grand Prime care pe buna dreptate se pot considera dezamagiti.

 

Sursa: Gsmarena

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook