Din ultimul raport lansat de firma koreana reiese ca  Note 4 va fi lansat in doua variante : o varianta cu ecran normal si o verianta cu ecran curbat.

Ecranul cubat ar putea fi asemanator cu cel al lui Galaxy Round, insa cel mai probabil ecranul va fi curbat pe ambele margini pentru a arata notificari suplimentare, similar cu prototipurile pe care Samsung le-a prezentat anul tecut la conventia anuala.

Se pare ca aceste informatii ar proveni de la niste directori executivi ai unor parteneri Samsung. Acestia au declarat ca Samsung doreste sa impresioneze pe toata lumea anul acesta la targul international in septembrie.

De asemenea, se zvoneste ca urmatoarea generatie de tablete Samsung vor avea ecranul curbat, insa doar in anumite piete de nisa. Acest lucru nu pare insa realizabil deoarece daca Samsung va porni productia in masa pentru Note 4 , acesta fiind al doilea cel mai vandut model Samsung.

Se pare ca Samsung va inchiria la targul international o zona de 6000 de metri partati, ceea ce inseamna ca va gazdui mai multe lansari si evenimente printre care s-ar putea afla un comeptitor pentru Google Glass, accesorii noi precum si un posibil televizor OLED cu ecran curbat.

 

Sursa: www.koreatimes.co.kr

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook