Mai multe zvonuri care circula de cateva zile indica faptul ca Samsung testeaza doua noi dispozitive din seria Note, posibil Note 6 si Note 6 Edge. Totodata, in testele neoficiale mai apare si un dispozitiv mai mic din aceeasi serie, posibil Note Neo, asa cum compania ne-a obisnuit, pentru pietele emergente.

Noua varianta va dispune, bineinteles, de un display 1080p si marimea 5,8″ plus un chipset SD820 SoC si 4 GB RAM. Aceasta varianta ar putea sa vina sub denumirea de Neo sau Lite, iar pentru varianta “full” ne asteptam la un ecran QHD 1440p AMOLED, chipset SoC 823 si peste 6 GB RAM.

Mai mult decat atat, site-urile de profil presupun ca va fi dotat cu un acumulator gigant cu capacitatea de peste 4000 mAh.

In orice caz, mai avem cateva luni bune de asteptat pana la o lansare oficiala, putem sa ne gandim chiar si la toamna anului 2016, cand vor avea loc marile targuri si expozitii de profil.

 

Sursa: http://www.knowyourmobile.com/samsung/samsung-galaxy-note-6/23156/samsung-galaxy-note-6-release-date-specs-features-price-edge-display-detailed

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook