Samsung Galaxy Note 8 a fost un telefon extrem de asteptat in acest an, mai ales dupa povestea nefericita de anul trecut cu Galaxy Note 7. Putem spune ca acesta este primul Galaxy Note destinat pietei europene din 2014 incoace, adica de la Galaxy Note 4. Dupa cum probabil stiti, Note 5 nu a fost destinat pietei europene, Note 6 a fost sarit, in timp ce Note 7 a fost retras de la vanzare la scurt timp de la lansare.

Astfel, Galaxy Note 8 devine noul varf de gama al celor de la Samsung, depasind ca si specificatii Galaxy S8 si S8 Plus.

Interfata de utilizare este numita Samsung Experience si se bazeaza pe Android 7 Nougat. Este aproape identica cu cea de pe Galaxy S8 si S8 plus, astfel ca la acest capitol nu avem nicio surpriza.

Odata cu Galaxy Note 8, Samsung a facut in sfarsit trecerea la camera duala, destul de tarziu daca ne raportam la restul competitorilor. Poate tocmai din acest motiv, Samsung nu s-a axat pe aceasta functie noua atunci cand a prezentat noul Note. Este un pas normal pe care cei de la Samsung trebuia sa il faca la un moment dat.

Note 8 este un device extrem de reusit, prin care cei de la Samsung au dorit sa stearga imaginea lasata anul trecut de esecul suferit cu Note 7. Pornind de la aspect, pana la specificatii si performante, Galaxy Note 8 poate fi considerat un smartphone aproape perfect. Poate, singurul minus pe care l-am gasit la el a fost lipsa sunetului stereo. In rest, Galaxy Note 8 exceleaza la toate capitolele.

Mai multe despre Galaxy Note 8 ne spune Marius in video review-ul de mai jos:

tableta allview

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook