Samsung Galaxy S10 este cu siguranta cel mai asteptat telefon al inceputului de an urmator si, din cate stim, nu unul, doua sau trei, ci patru variante ale acestui telefon sunt asteptate sa apara pe piata. Asta si pentru ca producatorul sud-coreean – lider mondial pe piata smartphone-urilor – sarbatoreste editia aniversara de 10 ani de la lansarea primului Galaxy S.

Mai mult de atat, este aproape cert ca Samsung va lansa versiunile vehiculate pentru anul urmator. Acest fapt e dovedit de intrarile din benchmark: SM-G970, SM-G973 si SM-G975 sunt deja listate. Acestea probabil ca vor fi Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 si Galaxy S10+, iar celalalt model, SM-G977, se spune ca va fi versiunea 5G a lui Galaxy S10.

Daca mai intai a fost Huawei P20 Pro cu functia Night Mode, apoi Google a introdus functia Night Sight printr-un update de Android Pie pentru toate device-urile Pixel, apoi Xiaomi Mi 8 si Mi Mix 2S cu a lor functie Night Scene provenita de la update-ul MIUI 8.11.8, Super Bright Mode de la Honor si NightScape de la OnePlus, cei de la Samsung nu se lasa mai prejos si ii urmeaza pe cei din urma cu functia Bright Night.

Programatorii de la XDA Developers ne dezvaluie informatii extrem de interesante despre ce se pune la cale, si anume varianta beta de One UI, bazata pe Android 9 Pie. Bucati de cod au fost gasite pentru Galaxy Note 9, prin care se sugereaza ca functia Bright Night va putea sa fotografieze aceeasi scena in repetate randuri, iar capturile odata combinate se va obtine o imagine mai clara si luminoasa. Aceasta functie este descrisa cu urmatoarele cuvinte: “Obtine mai multe fotografii si combina-le pentru a obtine imagini mai stralucitoare, luminoase in lumina slaba fara a folosi blitz-ul” (e.g. “Take multiple shots and combine them to get brighter, clearer images in low light without using the flash”).

Nu se stie daca functia planificata pentru Samsung Galaxy S10 va fi disponibila si pentru versiunile anterioare printr-un update de software, insa cu siguranta evenimentul MWC de la Barcelona din 2019, unde se vehiculeaza lansarea terminalului, va primi mai multa atentie decat pana in momentul acesta.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook