Mult vehiculata – a cincea varianta – din seria Galaxy S10 este acum confirmata oficial, modelul numindu-se Galaxy S10 Lite. Telefonul a fost listat in FCC (Federal Communications Commission), iar unul dintre documente ne prezinta sectiunile de Setari si Despre telefon.

Putem vedea clar ca este vorba despre noul Galaxy S10 Lite unde este dezvaluit numarul de model ca fiind SM-G770F, adeverind zvonurile care circula de o vreme pe internet.

eurogsm_s10_liteAnterior, telefonul a fost zarit pe Geekbench dezvaluind configuratia cu Snapdragon 855, 8GB RAM si sistemul de operare Android 10 – parca nu mai suna asa Lite cand privim aceste configuratii! Alta certificare atesta capacitatea bateriei ca fiind de 4370 mAh.

Aceleasi zvonuri, care n-au fost deocamdata confirmate, afirma ca telefonul va avea incarcare rapida de 45W, o camera tripla pe spate cu un senzor principal de 48MP si un ecran FHD+ SuperAMOLED de 6.7”. Recent, am aparut informatii legate de culoare, trei la numar: alb, negru si albastru. Vazand faptul ca specificatiile apar tot mai multe, este de asteptat ca telefonul sa fie lansat oficial de catre Samsung cat de curand.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook