Odata cu lansarea urmatorului flagship, Samsung Galaxy S10, s-a pregatit ideea lansarii unei huse inteligente tip coperta – smart flip cover. Nimic suprinzator pana acum, deoarece se stia deja ca toate smartphone-urile au cate un smart cover. S-a venit cu ideea lansarii unei huse care permite extinderea catre un al doilea sau chiar si al treilea display, astfel incat utilizatorul sa poata observa notificarile, sau chiar sa si raspunda la ele, din orice pozitie in care se afla telefonul.

Presupun ca imaginea de mai sus este un indiciu in ceea ce urmeaza evolutia protectiei smartphone-urilor, combinand utilul cu practicul: protejeaza telefonul de diverse evenimente (zgarieturi, socuri), dar totodata permite utilizatorului sa foloseasca anumite functii, fara a depune mult efort.

Husa se presupune ca va fi conectata la telefon, probabil de data asta prin Bluetooth, consumand de asemenea un mic procent din baterie. Este si normal dupa parerea mea – cum ar fi fost sa nu se fi consumat deloc bateria in timpul folosirii? Cu siguranta, prea frumos ca sa fie adevarat.

Inca nu se stie daca cele doua probabile display-uri vor fi color sau alb-negru, dar cert este ca acest prototip este o idee mai avansata a ceea ce exista deja (ex.: flip LED cover S9 – vezi imagini mai jos/site) si cu siguranta Samsung o va dezvolta mai departe.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook