Samsung se pregateste deja pentru lansarea seriei Galaxy S11 care, in mod traditional, are loc in luna februarie, adica peste patru luni. Website-ul SafetyKorea a publicat cateva informatii despre certificatul bateriei cu modelul numarul EB-BG980ABY, incorporata pe viitorul model Samsung cu numarul G980. Samsung Galaxy S10e este SM-G970, astfel ca logica ne trimite cu gandul ca SM-G980 va fi noul Galaxy S11e.

Mai exista si o poza aparuta online a bateriei evaluata la 14.36 Wh. Dat fiind faptul ca bateria opereaza la un voltaj standard de 3.85V, este posibil sa aiba o capacitate de 3730 mAh. Daca asta este capacitatea reala a bateriei, cel mai probabil ca vom vedea o baterie pe noul cu o capacitate de 3800-3900 mAh, acelasi numar pe care compania sud coreeana il promoveaza in campaniile de marketing. In timp ce Galaxy S10e are o baterie de 3100 mAh, noul telefon Samsung va avea o baterie cu aproximativ 20%+ mai mare.

Mai mult de atat, data fiind forma bateriei, mult mai patratoasa si mai larga, indiciul ne sugereaza ca placa de baza va fi una diferita iar, in consecinta, cresterea capacitatii se poate datora implementarii 5G si a vehiculatului display cu rata de refresh de 90Hz.

Seria Galaxy S11 este asteptata sa fie lansata in a treia saptamana a lui februarie, dar pana atunci Samsung o sa mai faca cateva anunturi oficiale in curand.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook