Samsung Galaxy S20 Fan Edition se afla la cateva zile distanta de lansarea oficiala anuntata, pe 23 septembrie si, din fericire, ne putem face si o prima impresie despre cum va arata telefonul in realitate datorita unui video hands on aparut pe net.

Samsung au optat pentru design-ul telefonului sa imprumute aspecte mai mult de la Galaxy Note 20 decat de la S20 observand dispunerea camerei de pe spate cat si a spatelui din plastic. Deoarece majoritatea flagship-urilor si multi rivali aleg sa foloseasca sticla la conceperea spatelui telefonului, Samsung risca destul de mult folosind plastic, chiar daca astfel se reduc greutatea si costurile finale.

Camera tripla este aproape identica cu cea de pe Galaxy S20, la fel si cei doi senzori – principal si ultrawide sunt neschimbati, insa senzorul telephoto este unul diferit. Senzorul original de 64 megapixeli de pe seria Galaxy S20 cu zoom hybrid 3x a fost inlocuit cu unul mai mic de 8 megapixeli impreuna cu zoom optic 3x si maxim 30x zoom hybrid. In timp ce rezolutia este mai mica, speram ca aparitia zoom-ului optic va aduce imbunatatiri la capitolul fotografie.

Precum observam si in video, display-ul lui Galaxy S20 FE de 6,5 inchi se plaseaza la mijloc ca dimensiune intre Galaxy S20 si S20 Ultra, considerand ca este, totusi, un telefon mare, insa oferind o cale de mijloc ar trebui sa incante ambele categorii de fani care doresc atat un telefon cu display mare cat si sa il poata utiliza cu o singura mana.

Samsung Galaxy S20 FE va rula acelasi sistem de operare One UI 2.5 bazat pe Android 10, procesorul la fel ca pe seria S20 va fi Snapdragon 865, capacitatea de memorie ramane 128GB, insa se reducere memoria RAM la 6GB in loc de 12GB; posibil sa fie si o varianta de 8GB RAM/256GB ROM. Bateria si ea, la randul ei, ramane la fel de 4500 mAh.

Sursa: youtube.com/jimmyispromo

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook