Cu aproximativ o luna inainte de lansare, au inceput sa apara tot mai multe informatii despre viitorul flagship al sud coreenilor de la Samsung. Dupa ce ieri am vazut pe canalul oficial acestora un clip de multumire tuturor fanilor cu promisiunea ca vor oferi cele mai bune performante viitoarelor produse, azi putem vedea rezultatul obtinut de Samsung Galaxy S21 in Geekbench.

Stim ca viitorul Galaxy S21 Ultra va avea numele de cod SM-G988 si ca va avea la baza chipsetul propriu Exynos 2100. Surpriza vine de la scorul obtinut, si anume 1006 puncte in testele single-core si 3059 de puncte in testele multi-core. Daca comparam rezultatele cu cele a lui S21 bazat pe viitorul Snapdragon 888 vedem ca pentru prima data avem performante mai bune pentru varianta bazata pe chipsetul propriu Samsung.

Trebuie sa luam in calcul ca ambele variante sunt inca produse prototip si nu sunt finalizate 100%, dar acest rezultat ar trebui sa bucure fanii Samsung din Europa, unde Galaxy S21 se va vinde oficial cu chipul Exynos.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook