Samsung pregateste sa lanseze in aceasta vara succesorul celui mai popular model lansat in ultimul timp, Galaxy S20 FE (Fan Edition). Chiar daca mai este mult timp pana la lansarea din luna august, deja au aparut neoficial foarte multe detalii legate de specificatiile acestuia.

Samsung Galaxy S21 FE va avea la baza in functie de piata unde va fi comercializat fie procesorul Snapdragon 888, fie Exynos 2100. In Romania se va comercializa oficial doar cu procesorul propriu Exynos 2100. Ecranul Super AMOLED cu rata de reimprospatare a imaginii de 120H va avea o diagonala de 6,4inch, fiind astfel un pic mai mic decat cel prezent pe S20 FE.Pastrand traditia de anul trecut, si Galaxy S21 FE va avea o baterie mai mare decat Galaxy S20, ajungand la o capacitate de 4500mAh, restul specificatiilor fiind aproape identice cu cele ale modelului lansat in ianuarie.

Acum ramane de vazut daca cei de la Samsung vor pastra un pret mai mic pentru varianta FE, la fel cum au procedat si pentru seria Galaxy S20.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook