Compania Samsung ar putea aduce de data aceasta o schimbare in ceea ce priveste varietatea de smartphone-uri. Acestia doresc sa impresioneze cu o noua serie de telefoane foarte promitatore, care va fi lansata la inceputul anului 2022. Este vorba despre noua serie Samsung Galaxy S22 care ar veni cu 3 modele: S22, S22+, S22 Ultra.

Se aude ca design-ul si cateva componente interne ale seriei pot veni intr-o forma total noua si cu un alt concept. Iar aici ne ofera mai multe informatii, Max Weinbach, redactor Android Police, care afirma ca seria de smarphone-uri de la Samsung va veni cu procesoare puternice precum Snapdragon 898, respectiv noul Exynos 2200 (disponibil doar in unele regiuni).

 Samsung S22                                          

Zvonurile spun ca odata cu aceasta serie, Samsung s-ar putea sa urce in topul preferintelor, mai ales ca ar putea veni cu un cip superior. Totusi, ramane de vazut care este nivelul de performanta al noului procesor Exynos 2200 si daca utilizatorii vor observa modificari sau imbunatatiri odata ce testeaza noile inovatii. In plus, se spune ca cei iubitori de jocuri avansate, se vor bucura mult de aceasta serie, deoarece noul cip ar garanta o experienta mai placuta a gaming-ului.

Sursa: LetsGoDigital

Din punct de vedere al design-ului, exista si cateva randari cu noua serie S22 datorita celor de la Ice Universe si a celor de la Lets Go Digital. Modelele vor veni cu un design de camera „in picaturi de apa” foarte premium, subtire si elegant , un concept cu care nu prea ne-au obisnuit cei de la Samsung. In plus, modelul S22 Ultra are un avantaj suplimentar, intrucat are un S Pen foarte util ca si S21 Ultra.

Asteptam cu nerabdare noile telefoane sa le testam performanta. Tu ce parere ai de noul concept adus de Samsung in atentia noastra, privind noua serie de smartphone-uri.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook