Samsung se pregateste sa lanseze viitoarea serie a telefoanelor de varf Galaxy S22 care este asteptata sa apara la inceputul anului viitor. Cu ceva timp inainte de lansare au inceput sa apara detalii legate de noua serie, si in special despre modelul de top, Galaxy S22 Ultra (sau conform unor zvonuri Galaxy S22 Note).

Daca acum cateva zile au aparut primele rezultate in Geekbench ale modelului SM-S908U, care cel mai probabil va fi Galaxy S22 Ultra, acum modelul a fost vazut pe site-ul oficial al companiei, pe pagina oficiala de suport din China.

Samsung S22 ultra - Geekbench

In functie de piata pe care se va comercializa, Samsung Galaxy S22 Ultra va fi echipat fie cu Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, fie cu chipsetul propriu Samsung Exynos 2200. Ca optiuni de memorie, Galaxy S22 Ultra va fi disponibil in varianta de 12GB memorie RAM cu 128GB sau 256GB memorie de stocare sau cu 16GB memorie RAM cu 512GB memorie de stocare.

Mai avem de asteptat mai bine de o luna sa vedem tot ce aduce nou viitoarea serie Galaxy si la ce preturi se va comercializa.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook