Surse de incredere au confirmat faptul ca noul Android Lollipop va fi disponibil pe Samsung Galaxy  S5 in decembrie. Cu toate acestea,  nu exista o data exacta si trebuie tinut seama de faptul ca poate dura cam o luna pana cand acest update sa fie disponibil in toate regiunile.

Android 5.0 Lollipop este cel mai mare update de SO de la 4.0 Ice Cream Sandwich.  Se caracterizeaza printr-o noua filosofie de design, denumita Material Design. Samsung va face modificari la TouchWiz pentru a se potrivi cu noua experienta data de Android.  Dintre functionalitatile noi ale lui Lollipop amintim: notificarile care apar pe ecranul blocat, multi-user suport pentru telefoane, suport pentru procesoare pe 64 de biti, distribuire de fisiere prin Android Beam (o functie care este deja disponibila pe device-uri Samsung). Pe langa multe alte functii, noul Android 5.0 Lollipop va aduce imbunatatiri la viata bateriei si performanta ridicata a device-urilor.

 

Sursa: www.sammobile.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview HTC Butterfly 2
Articolul următorHuawei Honor 4x a fost anuntat in China
Precum orice pasionat de marketing, Ioana priveste cu alti ochi experienta utilizatorului, in special cand este vorba de un dispozitiv tech de ultima generatie. Ea pune pret pe simbioza dintre partea hardware si software a oricarui gadget care ii trece prin mana si isi va formula concluziile din aceasta prisma. Iar ca dovada, telefonul pe care il recomanda oricui utilizator de Android este Nexus 5.