La sfarsitul lunii trecute, Samsung, care in prezent testeaza versiunea Beta pentru Android 6 pe smartphone-urile Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, a surprins pe toata lumea prin actulizarea la versiunea Marshmallow a unui terminal Galaxy S5. Chiar daca s-au justificat ca aceasta actualizare a fost una accidentala, un alt dispozitiv Galaxy S5 a primit din nou acesta actualizare.

De aceasta data, cineva din Franta a primit actualizarea la Android 6 Marshmallow pe dispozitivul Galaxy S5 care poarta numele modelului SM-G900F, asa cum se vede din capturile impartasite de catre utilizatorul acestui smartphone.

Poza Stire 25.01.2016

Este foarte interesant faptul ca un smartphone Galaxy S5 a primit aceasta actualizare, mai ales ca este un terminal de editie 2014. In timp ce emblematicele Samsung Galaxy S6 si S6 Edge inca nu au inceput actualizarea la ultima versiune de android 6 Marshmallow.

Dar cu siguranta nu mai este mult de asteptat pana ce va incepe actualizarea la android 6 Marshmallow a terminalelor samsung de top.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook