Vesti bune pentru posesorii de Samsung Galaxy S5 din Europa, dupa ce Samsung a lansat updat-ul oficial la Android Marshmallow. Dupa lansarea din Germania,azi a venitrandulutilizatorilor din Italiasa primeasca update-ul OTA (over-the-air). Deocamdata primesc update-ul doar modelele SM-G900F, libere de retea. Este de asteptat ca updat-eulsa fie disponibil in toata Europa, inclusiv in Romania, in urmatoarele zile.

Marshmallow este deja disponibil pentru posesorii de S5 din Coreea de Sud, Sri-Lanka si India, inca de luna trecuta.

Pe partea de functionalite, upgrade-ul aduce functiile ale sistemului Android, incluzand Google Now on Tap si Doze, precum si optimizari in ceea ce priveste viteza si stabilitatea.

Pentru a verifica daca update-ul este disponibil pe dizpozitivul vostru, intrati in meniul Setari –> Despre dispozitiv –> Actualizare software –> Actualizare imediata.

In terms of added functionality, the upgrade brings the standard features that you’d expect to find baked into Android 6.0.1 to the handset, including Google Now on Tap and Doze, in addition to a multitude of additional bug fixes, stability improvements and speed optimizations.

Sursa: sammobile.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentLenovo Vibe K5 disponibil pentru precomenzi in Europa
Articolul următorReview LG G5
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.