Modelul S6 Active a fost principalul subiect al zvonurile din ultima vreme, ale celor de la Samsung. El aparut in atentia fanilor prin diferite imagini de presa sau imagini live.  Aceste scapari de informatii ne-au facut atat pe noi cat si pe fanii acestor smartphone-uri sa credem ca mai devreme sau mai tarziu modelul va aparea in mod cert pe piata.
Singurul lucru de care mai aveam nevoie pana in acest moment, era o confirmare oficiala din partea companiei, care astazi, a venit intr-o oarecare masura. Versiunea mult mai robusta si mai rezistenta a flagship-ului companiei a fost vazuta, intr-o lista de modele disponibile, in cadrul unui program denumit Samsung Plus. Aceasta platforma, este una creata chiar de catre Samsung, special pentru utilizatorii sai. Pe ea comunitatea Samsung poate afla ultimele stiri despre modelele Samsung sau pot beneficia si de diferite discount-uri in fuctie de gradul lor de devotament pentru terminalele Samsung.
Lista pe care a aparut denumirea Samsung Galaxy S6 Active este mai degraba un tabel, care a fost sters ulterior. Aici erau prezentate mai multe modele ale companiei, insotite de informatii precum data de lansare si pretul in diferite valute. Curios este insa faptul ca, S6 Active apare cu aceeasi data de lansare ca si S6 sau S6 Edge (10/4/2015). Lucru care ne face sa ne gandim daca nu cumva modelul a fost conceput deja de catre companie, dar a fost amandata data de lansare oficiale, din cauza succesului imens pe care l-au inregistrat S6 si S6 Edge.
De-a istoricului companiei, se poate observa clar ca seriile Active au aparut dupa cateva luni de la lansare modelelor S. Adica, in aceasta vara compania ar putea sa-si mai surprinda utilizatorii cu un nou model lansat pe piata.
Toate aceste informatii sunt doar speculatii in acest moment, iar mai multe puteti afla accesand link-ul

 

Sursa: Gsmarena

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook