Modelele LG G3 si iPhone 6 au incetat sa mai fie singurele smartphone-uri care au primit premii si aprecieri din partea Asociatiei GSM, dupa cum s-a putut vedea. Aceste 2 modele au primit titulatura de “cele mai bune smartphone-uri”, in luna Noiembrie a anului 2014 atunci cand s-a terminat perioada de votare. Asadar in urma acestor criterii, deducem faptul ca ele au fost cele mai bune smartphone-uri in perioada anului 2014.
Pe de alta parte, insa, noul flagship al celor de la Samsung se pregateste sa-si insuseasca titulatura de “cel mai bune aparat din gama telefoanelor mobile si a tabletelor ” a Asociatilor GSM. Ceea ce inseamna ca Samsung Galaxy S6 Edge a fost recunoscut oficial ca cel mai bun telefon telefon lansat la Congerul Mondial de telefoane Mobile din 2015.
Acest premiu este al 2-lea consecutiv din portofoliul celor de la Samsung pentru aceasta categorie. Anul trecut Koreeni au primit acelasi premiu pentru Gear Fit. Dupa cum este limpede de inteles, cei de la Samsung sunt foarte mandrii de aceasta realizale, dupa cum se poate observa si din comunicatul oficial lansat presei in momentul decernarii acestui premiu. In acel comunicat reprezentantii Samsung au spus “in continuare suntem liderul in ceea ce priveste dezvoltarea tehnologiei pentru telefoanele mobile”.

 

Sursa:global.samsungtomorrow.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook