Samsung Galaxy S8 va fi lansat undeva in luna Aprilie, o data vehiculata deja fiind 21.04, cand se asteapta lansarea lui in Statele Unite. Pana atunci insa, este foarte posibil ca sa existe deja cateva unitati gata asamblate. Astfel, pe o retea de socializare din China, au aparut primele imagini cu un terminal despre care se spune ca ar fi chiar S8. Bineinteles ca pastram un semn de intrebare asupra autenticitatii imaginilor, insa nu putem sa excludem faptul ca ar putea fi si reale.

In imagine se poate vedea un terminal cu ecranul curbat si display edge-to-edge, fara butonul fizic, nelipsit de la modelele Galaxy anterioare. Se mai poate vedea si mufa jack, alaturi de conectorul USB Type-C.

Samsung Galaxy S8 se anunta a fi cel mai avansat smartphone cu Android din 2017, fiind bazat pe un chipset Qualcomm Snapdragon 835 si 6GB RAM.

The Galaxy S8 is expected to come in two models, both curved on both sides and both featuring bigger displays than before that will also be narrower and taller, with a new aspect ratio and a nearly bezel-less design.

Zvonurile indica ca S8 va fi lansat in doua variante: un model de 5.8 inch, insa cu o carcasa de dimensiunile modelului de 5.1 inch, Galaxy S7, si un model de 6.2 inch, cu dimensiunile fizice asemanatoare cu S7 Edge. Ambele modele vor avea ecranul curbat.

In ceea ce priveste preturile, este de astepta ca noile moidele S8 sa coste aproximativ la fel cu S7 si S7 Edge, la lansarea lor de anul trecut.

 

Sursa: gsmarena.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentJapan Display lanseaza un nou tip de display flexibil
Articolul următorGoogle Lanseaza YouTube Go beta
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.