Predecesorul lui Galaxy S7 doreste sa impredioneze din nou cu inovatii tehnice pentru a da uitarii evenimentele nefericite pentrecute la finele anului 2016 cu Galaxy Note 7.

Galaxy S8 va fi produs in versiunea Edge si va incorpora cel mai probabil si un stylus pentru a reduce intrebarile inutile despre aparitia unui nou Galaxy Note.

Ecranul va dispune de un sistem 3D Touch, senzor de presiune si nu va incorpora un buton hardware pentru revenirea la ecranul initial. De asemenea, se va include si o optiune noua in meniu, Desktop Mode, un beneficiu al multitasking-ului, al conectarii unui monitor si al unui mouse pentru a extinde spatiul de lucru din dispozitiv.

Important de mentionat in privinta display-ului este si rezolutia 4K, cu dimensiuni intre 5,1″ si 6,2″, deoarece se asteapta un release combo Galaxy S8, unul cu dimensiunea mare, iar altul in normele standard.

In ultima perioada, Samsung se lauda cu o noua productie de display-uri cu dimensiunea de 5,5″ si rezolutia 2160×3840 pixeli, rezultand incredibila claritate de 806 ppi. Este posibil ca si acest tip de ecran sa faca parte din componentele adaugate pe lista lui S8 Edge.

In premiera pentru Samsung, acest dispozitiv va avea speaker stereo cu doua difuzoare integrate, iar in schimb s-ar putea sa nu mai avem parte de mufa jack 3,5mm cu care ne-am obisnuit de cateva decenii.

Zvonurile din presa de profil contureaza si un senzor foto cu rezolutia de 30 MP si un acumulator de aproximativ 4.200 mAh.

La congresul tehnologic MWC 2017 de la Barcelona care va avea loc intre 27 februarie – 2 martie, Samsung va prezenta noile modele, iar comercializarea acestora va incepe cu luna aprilie 2017.

Sursa

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook