Retragerea telefoanelor Galaxy Note 7 poate produce lansarea urmatorului flagship, Galaxy S8, mult mai repede decat era programat. In acest fel, Samsung doreste sa reduca impactul negativ lasat de problemele avute cu Note 7. Cel mai probabil lansarea lui S8 va avea loc tot in 2017, chiar la inceputul anului.

Din informatiile pe care le avem in acest moment, S8 ar urma sa fie lansat in doua variante, avand codurile de produs SM-G950 si SM-G955.

Avand in vedere ca S7 a avut codul SM-G930, ar fi fost de asteptat ca S8 sa poarte numarul SM-G940, insa nu va fi asa, asta din cauza faptului ca in cultura Coreeana cifra 4 este considerata a purta ghinion (tetraphobia). Aceasta frica de numarul 4 este cat se poate de reala in Coreea de Sud, astfel ca acest numar este adesea “sarit” in spitale, scoli, numerotarea apartamentelor etc. Sunt cazuri in care la etajul 4 al unor cladiri este folosita litera D, pentru a evita cifra cu ghinion.

La fel au stat lucrurile si in cazul lansarii lui S4, cand de la i9300 (S3) s-a sarit direct la (i9500).

Alte nume de cod care sunt vehiculate pentru noile Galaxy S8 sunt Dream (varianta simpla) si Dream 2 (S8 Edge). Da, cel mai probabil S8 va fi lansat in doua versiuni, S8 si S8 Edge, insa nu se stie deocamdata daca vor avea sau nu aceeasi diagonala.

Toate aceset informatii sunt deocamdata doar speculatii, avand invedere ca cei de la Samsung nu au comunicat inca nimic oficial legat de Galaxy S8. Se stie deja ca Samsung isi lanseaza in mod normal flagship-ul la Mobile World Congres, care are loc in februarie, si asa destul de devreme in 2017. Cat de repede va fi lansat noul Galaxy? E posibil sa il vedem inca din luna ianuarie.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook