Samsung va anunta flagship-urile Galaxy S9 si Galaxy S9+ luna viitoare la targul Mobile World Congress 2018 din Barcelona.

Acestea tocmai au trecut de certificarea FCC, ceea ce inseamna ca terminalele sunt aproape gata pentru lansarea pe piata. Codul FCC reprezinta ID-ul produsului care identifica compania care l-a creat, de exemplu: codul beneficiar pentru FCC A3LSMG965U, este A3L, caracterele ramase sunt de obicei asociate modelului dispozitivului, in cazul nostru SMG965U.

Potrivit anuntului, telefoanele vor avea numerele de model SM-G960 pentru S9 respectiv SM-G965 pentru S9+. De asemenea vor sustine toate benzile majore LTE, GSM, CDMA si UMTS si vor fi fabricate in Vietnam, Coreea si China.

Modelele certificate FCC sunt SM-G960U, SM-G960U1, SM-G960W si SM-G960XU destinate pentru diferite piete din intreaga lume. Acelasi tip de certificare este valabil si pentru Galaxy S9+ model SM-G965.

Desi majoritatea specificatiilor sunt asemanatoare cu Galaxy S8, exista cateva noutati printre care difuzoare stereo AKG si diafragma variabila pentru camera dual pixel de 12MP.  Conform specificatiilor de pe cutie camera principala are si functia de super slow motion pentru filmarea actiunilor cu incetinitorul, iar cea frontala este de 8MP cu auto focus pentru realizarea selfie-urilor perfecte. Cu siguranta nu va lipsi incarcarea fara fir, certificarea IP68 pentru scufundari in apa de pana la 1,5m si rezistenta la praf, si scanerul de iris.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook