Samsung a lansat noua serie de ceasuri inteligente, Watch6 si Watch6 Classic, conceputa pentru a ajuta utilizatorii sa-si construiasca obiceiuri mai sanatoase in fiecare zi. Aceasta noua serie vine cu upgrade-uri atat pe partea de design, cat si in ceea ce priveste functionalitatile, avand un focus si mai mare pe sanatate – cu indrumari si sfaturi personalizate.

Seria Galaxy Watch6 ne ofera un design rafinat, cu un corp robust si elegant, o rama mai subtire, un corp fabricat din aluminiu (Armor Aluminum), iar controlul se realizeaza doar prin intermediul panoului tactil. Ecranul este mai mare si proiecteaza un afisaj si mai vibrant, dar si o interfata mai interactiva. Sunt disponibile în mai multe dimensiuni, de 40mm si 44mm, pe nuantele Graphite, Silver, Gold si au curele fabricate din cauciuc. Este disponibil in variante Bluetooth sau LTE si sunt primele ceasuri ce rulează Wear OS 4.0, avand un dispaly Super AMOLED si panouri AMOLED, luminoase și colorate. 

Hardware-ul este actualizat, astfel incat Watch6 și Watch6 Classic folosesc un procesor nou – Exynos W930 de tip dual-core ce este tactat la 1.4 GHz, 2 GB RAM și 16 GB stocare. Autonomia este oferita de bateria de 300 mAh pentru variantele de 40mm, iar modelele de 44mm folosesc baterii de 425 mAh. 

Software-ul beneficiaza de senzorii noi integrati precum cel legat de temperatura corpului, pentru care se foloseste o tehnologie infrarosu.  Mai beneficiaza si de o urmarire detaliata a somnului, cu functia Sleep Tracker, care ofera analize imbunatatite a celor 4 faze de somn (Superficial, REM, Usor si Profund), precum si a nivelului de oxigen din sange si a timpului in care ai sforait, astfel incat sa iti poti imbunatati calitatea somnului.

Samsung recunoaste ca o sanatate mai buna incepe cu un somn mai bun si incearca sa isi ajute utilizatorii sa-si optimizeze calitatea timpului pe parcursul noptii,  in acelasi mod in care isi optimizeaza ziua, concentrându-se pe trei elemente cheie pentru un somn mai bun: intelegerea tiparelor personale de somn, construirea unor obiceiuri mai bune si stabilirea unui mediu favorabil somnului. Seria Galaxy Watch6 ofera asadar informatii semnificative care pot duce la schimbari pozitive non-stop, oferind sfaturi si incurajari personalizate.

Samsung Galaxy Watch6 si Watch6 Classic disponibile acum pentru precomanda

 

Caracteristicile fitness sunt, de asemenea, impresionante. Body Composition iti ofera o imagine de ansamblu completă asupra corpului și nivelului de fitness prin masuratori fizice cheie, precum masa musculara scheletica, rata metabolica bazala, apa corporala si procentul de grasime corporala. O noua functionalitate, Personalized Heart Rate Zone, analizeaza capacitatile fizice si defineste cinci niveluri optime de intensitate pentru alergare, ajutând utilizatorii sa-si stabileasca propriile obiective in functie de abilitatile lor – de la arderea grasimilor la antrenamente intense. In plus, printr-un nou parteneriat cu Whisk este posibila stabilirea obiectivelor, monitorizarea progresului si indrumarea prin sfaturi personalizate de fitness si nutritionale.

Noile ceasuri inteligente pot monitoriza peste 100 de tipuri diferite de antrenamente si pot obtine detalii dintr-o zona personalizata de ritm cardiac (HR Zone) pentru a evalua capacitatea ta de fitness.

Samsung Galaxy Watch6 si Watch6 Classic disponibile acum pentru precomanda

Iti poti asocia smarwatch-ul cu smartphone-urile Samsung Galaxy (Android 10 sau superior) pentru apeluri, mesaje sau muzica. Smartwatch-ul se poate conecta și cu alte smartphone-uri non-Galaxy, dar functiile pot fi limitate. In plus, folosind noile smartwatch-uri putem controla lumini, unitati AC, televizoare si alte dispozitive din casa folosind Google Home sau SmartThings.

Noua serie Watch6 vine, fara indoieli, cu functii si mai performante. Asa cum a declarat TM Roh, Presedinte si Head of Mobile eXperience la Samsung Electronic: „De la antrenamentul pentru somn si fitness pana la informatii nutritionale, Samsung ofera modalitati noi si convenabile de a ajuta utilizatorii sa inteleaga si sa ia masuri pentru o sanatate si o bunastare mai buna, in fiecare zi si in fiecare noapte.” Altfel spus, prin aceasta noua serie, Samsung te impinge de la spate sa devii cea mai buna versiune a ta printr-un simplu dispozitiv tech, de timp accesoriu.

Precomanda-l acum si primesti la pachet o curea de material textil, pe care o poti folosi oricand vrei!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook