Samsung a urmarit intotdeauna sa ofere smartfone-uri pentru toate categoriile de clase: game premium, cele mai recente – S4 active si S5 active, bazate pe initiativele emblematice respective (S4 si S5), precum si game ce pot fi utilizate in conditii extreme reprezentate de modelele Xcover (rezistente la apa, praf, lovituri, etc).

Gama xcover, care este o gama mai accesibila, din punct de vedere al pretului, nu a vazut o actualizare de mai bine de doi ani. Cel mai recent fiind Galaxy Xcover2, lansat in ianuarie 2013.

Ei bine, se pare ca Samsung se pregateste sa lanseze Galaxy Xcover3. Modelul dispozitivului are denumire SM-G388F.

Smartfone-ul are un processor Marvell Armada PXA1908 cu un quad-core Cortex-A53 si memorie de 1GB. Dispozitivul vine cu un ecran de 4.8 inch cu rezoluție 480x800pixels și 8GB spatiu de stocare. Camera principare are 8MP, iar cea secundara este de 2MP. Nu performanta este principalul punct de vanzare, ci robustetea si aspectul acestuia. O parte din design a fost imprumutat de la cel mai recent Galaxy S5 active, si anume colturile taiate, forma butoanelor, aranjarea si  amplasarea senzorului.

Este de asemenea frumos texturat, si pare sa ofere o prindere sigura, chiar daca mana este plina de noroi sau uda.

Va rula pe Android 4.4.4. (KitKat). Ceea ce nu se stie inca despre Galaxy xcover3, este faptul ca nu sunt stabilite preturile de vanzare si disponibilitatea.

 

Sursa:www.gsmarena.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook