Doar daca nu e vorba de un Apple Watch, nu te astepta ca un smartwatch sa primeasca update-uri pentru mai mult de 2-3 ani, insa Samsung ne-a facut o surpriza placuta si a furnizat update de soft pentru Samsung Gear S2, ultimul de acest gen fiind furnizat in octombrie 2015.

Continutul acestui nou update cu versiunea R730AUCU3CQK1, care masoara 6,79MB, se refera la imbunatatirea performantei bateriei si stabilizarea si securizarea soft-ului, insa detinarii unui astfel de wearable au afirmat ca aduce in plus si o noua interfata, similara cu cea care se gaseste pe Samsung Galaxy Watch Active 2.

eurogsm samsung gear s2Acestea fiind spuse, Samsung are o istorie buna cand vine vorba de a oferi suport pentru smartwatch-urile sale mai vechi care ruleaza sistemul de operare Tizen, printre acestea enumerandu-se Samsung Galaxy Watch, Gear S3 si Gear Sport, in mai anul trecut primind un update care include o multime de functionalitati care se regasesc pe Samsung Galaxy Watch Active.

Pentru a beneficia de acest update, este suficient sa intri in aplicatia dedicata Galaxy Wearable pe smartphone-ul tau si sa accesezi optiunea Download and install din meniul Watch software update. Daca nu ai primit inca noul update, va trebui sa mai ai putina rabdare, caci in curand va fi disponibila si pentru smartwatch-ul tau Samsung Gear S2.

Sursa: gsmarena.net

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook