Noul smartwatch de la Samsung este disponibil in doua variante: S3 Classic si S3 Frontier si poate fi cumparat de aici.

Daca modelul anterior S2 a avut un scucces destul de mare, noul model promite sa intreaca vanzarile der anul trecut, mai ales ca vine cu destule noutati, atat pe partea de design cat si ca si functionalitate.

Astfel, Gear S3 beneficiaza de un design imbunatatit, cu un cadran redesenat, liniile noului ceas fiind gandite de catre  designerii Arik Levyu si Yvan Arpa, nume destul de importante in acest domeniu.

De asemenea, cureaua ceasului este interschimbabila si poate fi inlocuita cu o curea de ceas obisnuita.

Modificarea majora ca si aspect este adusa de modelul Frontier, un ceas robust si elegant in acelasi timp. Rama striata a modelului Frontier este marcata cu laser pentru a evidentia design-ul si butoanele fizice de acces sunt profilate, toate acestea pentru a imbunatati gradul de utilizare.

Pe partea de protectie, Gear S3 vine cu o noua sticla de la Corning, Gorilla Glass SR+, care confera o claritate superioara insa si o rezistenta sportita la zgarieturi.

Autonomia a fost de asemenea imbunatatita, noul ceas Samsung avand o baterie de 380 mAh. Se poate selecta si un mod de economisire, in care toate functiile smart sunt oprite, ceasul transformandu-se intr-unul traditional. Acest mod se activeaza automat in momentul in care nivelul energiei din baterie scade sub 5%.

Display-ul Always-On a fost de asemenea redesenat, astfel ca este capabil sa afiseze culorile, spre deosebire de versiunea anterioara care era alb-negru.

Specificatiile tehnice ale lui Gear S3 includ un chipset Exynos7270 (Java-W), Dual 1.0GHz, sistem de operare Tizen Wearable OS 2.3.1, conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, NFC si GPS.

Ambele versiuni ale ceasului sunt disponibile pentru comanda pe www.eurogsm.ro.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook