Se pare ca Samsung Galaxy Note 4 nu va fi singurul produs prezentat luna viitoare in cadrul IFA. Publicatie coreana Yonhap News a anuntat ca Samsung va prezenta si noul sau smartwatch, Gear Solo.
Spre deosebire de modelele anterioare (Gear Live, Gear 2 sau Galaxy Gear), noul Gear Solo va veni cu suport pentru cartela SIM, fapt care ii va permite sa efectueze apeluri fara a avea nevoie de un smartphone la care sa se conecteze. Avand in vedere acest aspect, este de asteptat ca si pretul de vanzare sa fie mai mare decat al celorlalte ceasuri.

Nu se cunoaste inca daca Solo va rula Tizen OS sau Android Wear, insa in ceea ce priveste designul, se asteapta sa fie in acelasi tipar cu predecesorii sai.
In privinta conectivitatii la internet, dispozitivul nu va beneficia de LTE, conectarea putandu-se face doar prin 3G.

 

Sursa: english.yonhapnews.co.kr

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentHuawei Honor 3C Play a fost “anuntat”
Articolul următorReview Nokia Lumia 635
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.