Toamna anului 2016 a insemnat un esec major pentru gigantul tehnologic Samsung. Vorbim despre lansarea modelului Note 7 din gama Samsung, care efectiv exploda. Bineinteles, pierderile au fost de ordinul miliardelor de dolari, insa pierderea cea mai mare a fost printer randurile utilizatorilor.

Pentru a evita pe viitor acest gen de probleme, Samsung anunta un nou protocol de testare a acumulatorilor utilizati in terminalele Samsung. Acesta include o serie de 8 verificari successive precum scanare cu raze X, test de durabilitate, inspectie vizuala si chiar si un test de voltaj cu circuit deschis care permite monitorizarea sarcinii la care este supus acumulatorul in timpul procesului de fabricare.

Pe langa acestea, Samsung a format un consiliu format din experti in domeniu care asigura perspectiva companiei spre siguranta si inovatia acumulatorilor.

Pana la urma, aceasta miscare era una de asteptat, tocmai pentru ca Samsung sa-si reasigure potentialii client in legatura cu siguranta produselor. Cu toate acestea, lovitura cauzata de retragerea lui Note 7 nu va fi uitata prea curand. Cert este ca gigantul Sud-Coreean va merge pana in panzele albe pentru a evita tocmai acest tip de probleme.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentTop cele mai bune smartphone-uri in 2016
Articolul următorMotorola pregateste o surpriza utilizatorilor cu inca un model de ultima generatie
GG – good game sau good geek, ambele i se potrivesc manusa lui Radu. Este intr-o continua fuga dupa nou, iar pentru el mixul perfect pe un smartphone ar fi o combinatie intre Android si iOS. Cand nu testeaza noile device-uri de pe piata, il gasesti mesterind la masina sau implicat in actiuni de voluntariat.