Samsung tocmai a introdus un program pilot prin divizia din Germania prin care ofera clietilor sai posibilitatea de a inchiria telefoanele lor de top. Pentru moment sunt disponibile pentru inchiriere modelele Galaxy S20, Galaxy S20 FE si Galaxy S20+, urmand ca pe viitor sa adauge optiunea si modelelor Note20, Galaxy Z Fold 2 si posibil si altor modele.

Serviciul este destinat celor care nu doresc sa foloseasca acelasi dispozitiv pe o perioada foarte lunga de timp, posibilitatea de inchiriere fiind pe 1/3/6 sau 12 luni. Clientii care vor sa foloseasca noile servicii Samsung, pot sa aleaga optiunea dorita direct de pe site-ul Samsung Germania, dupa care sunt redirectionati catre site-ul partenerului Grover.

Pretul pentru inchirierea dispozitivelor difera in functie de perioada de inchiriere cat si de dispozitivul ales, astfel pentru un Galaxy S20 FE de 128GB pretul este de  59,9/49,9/39,9 sau 29,9 euro in functie de perioada aleasa. Modelul Galaxy S20 Ultra este momentan cel mai performant dispozitiv din oferta cu preturi de 119,9/99.9/79.9 sau 69.9 euro pentru 1/3/6 sau 12 luni inchiriate.

Daca serviciul propus de Samsung va avea succes in Germania, sunt sanse foarte mari sa fie introdus si in alte tari. Sunteti interesati de un astfel de serviciu?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook