Dupa o lansare initiala cu multe peripetii si intoarcerea tuturor device-urilor in service, mult asteptatul Samsung Galaxy Fold a fost in final lansat la inceputul lunii acesteia. Primul telefon pliabil al celor de la Samsung este deja pregatit de vanzare in Coreea de Sud si cateva piete selecte din Europa, iar compania, cu aceasta ocazie, tine sa-ti aminteasca din nou faptul ca ar trebui sa ai extrem de multa grija cu acest nou tip de telefon.

Video-ul realizat de Samsung parcurge design-ul principal, ca de exemplu ecranul special creat din polimer si mecanismul complex de inchidere a balamalei. Cei de la Samsung atentioneaza urmaritorii asupra faptului ca nu trebuie aplicata presiune excesiva pe ecran, caci are o mai mare susceptibilitate la vatamare decat sticla traditionala de pe celelalte telefoane. Un alt lucru de ingrijorare il constituie obiectele din metal care pot interfera cu mecanismul de inchidere.

Din cauza naturii design-ului sau, Galaxy Fold nu vine echipat cu certificare IP68, iar Samsung aminteste ca smartphone-ul sa fie tinut departe de sursele de apa si praf. La finalul video-ului se gaseste un reminder despre serviciul Samsung Galaxy Fold Premier Service, care da acces direct posesorilor de Galaxy Fold catre experti de la Samsung care ii vor ghida si raspunde nelamuririlor, acolo unde este cazul.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook